Viikonlopun aikana suoritin sitten lähes kaikki viikon juoksut.

Perjantai-iltana juoksentelin noin 1h 30 min auringon laskiessa, lauantaina aamupäivällä 1h 10 min mäkimaastossa metsässä, sunnuntaina 45 min ns vauhtileikittelyä aamupäivällä pitkin poikin kotikontuja pojan ajaessa pyörällä. Sunnuntaina kävin illalla vielä salilla, siitä eri raportti. Tiesin sunnuntaina että syöminen on tärkeää kahden erillisen harjoitteen vuoksi mutta silti oli käydä hullusti. Onneksi sain kirkkokahveilla illalla voileipiä, söin noin kolme kappaletta, niiden avulla jaksoin. Muuten olisi pitänyt käväistä kotona syömässä.

Jotkut kirjoittavat paljon syömisistään, minä syön tavallista kotiruokaa (sellaista joka kelpaa lapsille) ja työpaikkaruokaa. Lauantaina olin polttareissa hieromassa morsiamen, sinä iltana yritin tehokkaasti tyhjentää pöytää ruuista mutta vatsaan alkoi koskea aika pian. Suklaata syön aina joskus kaupassa käydessäni (joskus joka päivä), ostan pienimmän mahdollisen patukan eli Suffelin, DaCapon tai Pätkiksen.

Arvelin jossain vaiheessa että yläkroppa painaa juostessa. Ei se niin paljon tunnu enää, ehkä se oli kuvittelua tai sitten totuin siihen jo.

Saldo: 1h 30 min + 1h 10 min + 45 min / 3 päivää