Viikonloppu meni hiukan laiskaksi. Perjantaina illalla väsytti niin paljon etten kyennyt liikahtamaan mihinkään. Lauantaiaamuna otin vahingon takaisin ja lähdin maastoon lenkille, suunnittelin viikonlopulle pientä rypäsjuoksua. Aamun/aamupäivän sää oli enemmänkin biitsikeli kuin juoksuun soveltuva, onneksi olin laittanut shortsit. Kävin eCross-maastossa juoksentelemassa, myös siinä haasteellisessa ylämäessä joka joskus hyydytti minut täysin. Juoksin mäen kolme kertaa ylös, sen pituus on noin 80 askelparia, laskeminen helpottaa ylöspääsyä kun tietää milloin alkaa olla perillä. Toisella ja kolmannella ylösnousulla jouduin istumaan mäen päällä hetken aikaa. Lenkki teki todella tiukkaa, sain sen kestämään 60 min.

Tarkoituksena oli juosta illalla pitkä lenkki, lähdin klo 21 paikkeilla liikkeelle varustautuneena kännykällä ja vesipullolla. Sää tuntui mukavalle, ilta viileni ja aurinko oli laskemassa. Juoksu meni oikein mukavasti, aamu ei tuntunut ollenkaan, päinvastoin se tuntui hyvälle verryttelylle iltaa varten. Olin edennyt noin 40 minuuttia kun a-mies soitti että toinen poika on kateissa, onko hän minun kanssani lenkillä, lähdimme nimittäin samalla ovenavauksella ulos. Poika lähti hakemaan minulle kaunista kiveä äitienpäivälahjaksi. Lenkkini keskeytyi kun suunnistin etsimään poikaa sieltä minne hän oli sanonut menevänsä. Vauhti lisääntyi huimasti hyvän syyn vuoksi. Poika ehti ennen minua kotiin. Lenkin pituudeksi tuli 1h 10 min.

Rypäs epäonnistui kun sunnuntai-ilta meni selvitellessä pihalla tapahtunutta lastenvälistä riitelyä. Sen jälkeen ei huvittanut lähteä enää mihinkään.

Saldoksi tuli sitten 1h + 1h 10 min. Yritän uutta vastaavanlaista keskiviikosta alkaen. Illat ovat niin kiireisiä ettei välttämättä ehdi mihinkään, huomennakin vietän illan koulussa, tänään hierojalla.