TO: 2 km verra + 5 km kovaa + 1-2-km verra

Torstaina oli PePon syyskokous. Sopimuksen mukaan Runoratsu nouti minut autolla kotiovelta, kyydissä oli myös Stoppari. Suunnistauduimme Teräsmiehen luo kokoukseen. Kuuden kilometrin katsastuslenkillä olivat edellämainittujen lisäksi Ilves, SirQ ja Mammutti. (muistaakseni). Pojat antoivat kohteliaasti naisväen (SirQ ja minä) johtaa joukkoa. Vettä satoi mutta se oli kivaa. Edellisenä viikonloppuna Kurko ja Poro pelottelivat minua neljän tunnin juoksutuksella. Katsastuslenkillä myös henkinen kapasiteettini testattiin määräämällä minut puhumaan ja laulamaan. Laulua ei paljon tullut.

Ilta jatkui saunomalla ja makkaranpaistolla. (kestävyysurheilija voi syödä yksikseen yhden kokonaisen HK:n sinisen) Sir Q:n kanssa mietimme motiiviamme seuraan liittymiseen, vaikuttiko siihen runsas komeiden miesten määrä? Jostain syystä miehet saavat saunan jälkeen liikuskella pyyhkeeseen verhottuna, naiset eivät?

Kokouksessa mietittiin seuraavan vuoden hullutuksia. Poikia oli haastateltu uusimpaan Juoksija -lehteen jossa mainittiin seuran käyttöön hankittu juoksumatto. Raidallinen räsymatto jonka päällä voi juosta. Loogista.

mattorulla.gif

Minut hyväksyttiin yksimielisesti seuran jäseneksi.