Su: 2h pitkä.

Jäi tekemättä. Kootut selitykseni; ennen klo 11 ei jaksanut eikä ehtinyt, klo 14-17 välillä ei ollut aikaa ja syödäkin piti, klo 20:30 jälkeen ei jaksanut. Onneksi tuo oli hyvin poikkeuksellinen sunnuntai.

Ma: 30 min VL-kevyt

En tehnyt. En tarvinnut palauttelua kun en ollut juossut pitkää lenkkiä. Pitkä lenkki piti tehdä sunnuntain sijaan eilen mutta sattuneista perhesyistä (lapset ja niiden myötä myös aikuiset riitelivät) ilta venähti aamuyön puolelle.

***

Tänään menin aamuaddiktion (Elämä käsissä -sarja) jälkeen salille. Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni crosstraineria; sillä voisi korvata joskus juoksuharjoitteita, ainakin jonkun tietolähteen mukaan. 10 min aluksi ja sama lopuksi. Nopeus oli noin 26 km/h, syke noin 145-150. Sen jälkeen kaikki muut jalkaharjoitteet paitsi prässi. Yläkropan ja latissimus dorsin rääkkäystä myös.

Kotimatkalla sorruin PizzaRaxiin, huono homma sillä eilen kävin Hesburgerissa. Luin matkalla Uutislehti100:aa ja lähetin elämäni ensimmäisen tekstarikommentin "Häntiä ja häntiä, itse olet kissaton. Vielä pahempaa. P Töpöhäntä". Kommenttini on jatkoa jonkun toisen aloittamalle Töpöhäntä -siteerausten ketjulle.

Huomenna palaan asiaan kategoriassa terveys ja huolto. Voimaa löytyy mutta kohtauksenomaisesti voimat häviävät niin että pizzaa oli vaikea leikata veitsellä.