Herkällä mielellä. Runneltuna fyysisesti. Kävin eilen hierojalla, hän teki tosi hyvää työtä. Sanoin hierojalle että tämä kipu on pakko muistaa; juoksu menee paremmin kun ajattelee että ei se maratonin muurin läpäisy tms ole pahinta mitä maaliin pääsemiseksi on tehnyt.

Metsästin eilen shortseja; en laita enää niitä makkarankuoritrikoomallisia. Sitäpaitsi tarvitsen taskuja. Miesten osastolta löysin, ei ole ensimmäinen kerta kun käy näin. Kassalla huomasin että myynnissä on Dexalin juomavöitä joihin saa geelitkin pikku taskuihin. Ei ollut minun vyötärölleni sopivaa, mars toiseen intersportiin sitten, vielä ehtii. Dexal-geeliä ostin myös, kuvottavaa ainetta. Ja pakollinen sukkaostos. En ole merkkiuskollinen, edustan kaikkia merkkejä. ;-) (olen hyvin pettynyt kun P Radcliffe mainostaa Niken lenkkareita)

Törmäsin marketissa Abban levyyn ja jouduin ostamaan sen. Olen ollut nostalginen viime aikoina; muistelin 9 vuoden takaisia aerobic-tunteja. Lähikoululla amerikkalainen nainen veti aivan omantyylistään aerobicia ja käytti Abban musiikkia. Se sopi oikein hyvin siihen tarkoitukseen. Nyt kuuntelen Waterloota ja muistan mitä aerobicissa tehtiin sitä kuunnellessa. Rippasin levyn ja kelpuutin 12 kappaletta 18 joukosta. Joitakin vanhoja piti poistaa. Muutoksia tulee vielä ennen h-hetkeä.